Μενού Κλείσιμο

«Το μεγάλο θαύμα του Γέροντα Εφραίμ στην Αμερική και η συγκλονιστική προφητεία του για την Ελλάδα»

Με κέντρο την Ιερά Μονή Αγίου Αντωνίου στην Αριζόνα ο Γέροντας Εφραίμ, Πνευματικός γόνος του συγχρόνου Οσίου Πατρός Ιωσήφ του Ησυχαστού, έχει δημιουργήσει δεκαοχτώ μοναστικές αδελφότητες με σπουδαίο ιεραποστολικό έργο, στις Η.Π.Α. και στον Καναδά.

Το επίτευγμα αυτό είναι από τα σημαντικότερα επιτεύγματα στην Παγκόσμια ιστορία! Ο Γέροντας πρόσφερε δωρεάν τον ξεχασμένο Χριστό της Ορθοδοξίας στην Αμερική και ο κόσμος, φωτισμένος από τον Θεό, τον αγκάλιασε και τον ενίσχυσε!

Στην εποχή των εσχάτων, στην εποχή της αθεΐας, της σαρκολατρίας και της αποδόμησης των παραδοσιακών αξιών, ο Γέροντας κατόρθωσε νε ιδρύσει ένα νέο Αγιώνυμο Όρος στην καρδιά της άθεης υπερδύναμης των Η.Π.Α. και του Καναδά, μέσα σε λίγα μόλις χρόνια!

Εξίσου σημαντικά είναι όμως αυτά που μας λέγει ο γέροντας Εφραίμ για τη δική μας πνευματική αφύπνιση: «Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες:  Προσέξτε την ψυχή σας, μαζευτείτε και δώστε τον αγώνα σας! Να κάνετε καθαρή εξομολόγηση με ευλάβεια. Να είστε προσηλωμένοι στα πνευματικά σας καθήκοντα και να συμμετέχετε στα Μυστήρια της Εκκλησίας ανελλιπώς κυρίως με Εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία»!

Πατήστε το play και ακούστε το ηχητικό αφιέρωμα στον Γέροντα Εφραίμ:

Για να διαβάσετε όλα τα κείμενα του  Γέροντα Εφραίμ πατήστε εδώ

Για να διαβάσετε τις Διδαχές του Αγίου Πατροκοσμά πατήστε εδώ

Για να διαβάσετε τις Προφητείες του Αγίου Πατροκοσμά πατήστε εδώ

Για να ωφεληθούν  περισσότερες ψυχές χρειαζόμαστε τη δική σας βοήθεια. Για να βοηθήσετε πατήστε εδώ

Για να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube και να παρακολουθείτε τα βίντεο μας πατήστε εδώ

Για να δείτε σε αποκλειστικότητα σε Παγκόσμια πρώτη προβολή βίντεο από την ημέρα της Αγιοκατατάξεως του Αγίου Παϊσίου, πατήστε εδώ

Κοινοποίηση άρθρου:
Κατηγορία: Γέροντας Εφραίμ Αριζόνας, Ηχητικά, Νέα, Πολυμέσα

Σχετικά άρθρα