Μενού Κλείσιμο

Ο COVID-19 θα χρησιμοποιηθεί από την Τουρκία σαν “όπλο” κατά της Ελλάδος

Το μεγαλύτερο κακό που θα έρθει από τον κοροναϊό δεν είναι οι θάνατοι από όσους νοσήσουν, αλλά από το οικονομικό κραχ την πείνα και τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο στον οποίο αυτός  θα οδηγήσει. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε τον κατασκεύασαν. Έπρεπε να χρεώσουν κάπου την προσχεδιασμένη παγκόσμια οικονομική κατάρρευση.

Δυστυχώς οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο ελέγχονται από το ένα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα που ονομάζεται Νέα Τάξη Πραγμάτων, το οποίο επιθυμεί τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ενώ πλέον οι προκλήσεις των Τούρκων συνεχώς αυξάνονται και οι εντολοδόχοι Έλληνες πολιτικοί εφαρμόζουν αυστηρά τα μέτρα που τους υπαγορεύει η Νέα Τάξη Πραγμάτων και η κρατική μηχανή έχει μπει στην κατάψυξη, οι Τούρκοι ετοιμάζονται για κλιμάκωση που θα οδηγήσει σε ένοπλη σύρραξη.

Σύμφωνα πλέον και με τα δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, που είναι σαν να διαβάζουμε τις Προφητείες των Αγίων μας Κοσμά του Αιτωλού και Παϊσίου του Αγιορείτου, διαβάζουμε : “Με βάση τη προπαγάνδα στην Τουρκία από τη διοίκηση του Ερντογάν που ζητά τη “λύση” των “τουρκο-ελληνικών υποθέσεων”, τις δηλώσεις των Τούρκων πολιτικών και τις επιθετικές ενέργειες από τις τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις , προβλέπουμε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες και πριν από τον εορτασμό του ελληνικού Πάσχα, θα προκύψει ένας νέος γύρος επιθετικότητας, πιθανώς στη νότια περιοχή του Αιγαίου, ανάμεσα στα νησιά Κρήτη και Καστελόριζο, το οποίο είναι ουσιαστικά ο βασικός στρατηγικός στόχος της Τουρκίας για την επιτυχία του σχεδίου “Γαλάζια Πατρίδα” (εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως το Ινστιτούτο αναφέρεται στο κομμάτι της ελληνικής υφαλοκρηπίδας το οποίο αρπάζει η Τουρκία από την Ελλάδα με την υπογραφή του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου)».

Ποιος αλήθεια πιστεύει πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη και μάλιστα με Πρόεδρο της Δημοκρατίας γυναίκα θα μπορέσει να αντιμετωπίζει την επερχόμενη κλιμάκωση από την πλευρά τις Τουρκίας, ίσως και στις επόμενες ημέρες;

Μήπως με δεδομένη την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα ο Μητσοτάκης θα αποφύγει τη σύγκρουση και θα συμφωνήσει  σε όποιους όρους του υπαγορευτούν από τις μεγάλες δυνάμεις (βλέπε Γερμανία) που θα λειτουργήσουν ως διαμεσολαβητές και αυτή τη στιγμή τάσσονται στο πλευρό της Τουρκίας;

Στον Έβρο η Τουρκία δεν έχει καμία τύχη και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ποτέ, επαναλαμβάνω ποτέ, η Τουρκία να επιχειρήσει να επιτεθεί στην Ελλάδα από τον Έβρο. Η κλιμάκωση στον Έβρο αποτελεί έναν καλοσχεδιασμένο αντιπερισπασμό με τον οποίο μας κρατά καλά απασχολημένους στις Καστανιές, όσο ετοιμάζει θερμό επεισόδιο στο κεντρικό Αιγαίο (ίσως τη Σάμο) , με βασικό της στόχο το Νότιο Αιγαίο (Καστελόριζο και ίσως Κρήτη).

Ενώ μέρος των δυνάμεων ασφαλείας της χώρας μας είναι απασχολημένες στο Έβρο και η κρατική μηχανή υπολειτουργεί για να προστατευτεί από τον κοροναϊο, χιλιάδες λαθρομετανάστες μεταφέρονται από τα νησιά στην ενδοχώρα, όμως αυτό κανέναν δε φαίνεται να απασχολεί. Αποκλείεται αυτοί να είναι φορείς του ιού κύριοι υπεύθυνοι – ανεύθυνοι;  Αυτό αποτελεί επίσης ένα ανοικτό κρίσιμο μέτωπο το οποίο πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη, διότι οι λαθρομετανάστες και οι τσιχαντιστές ετοιμάζονται να δημιουργήσουν χάος στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, μόλις λάβουν τη σχετική εντολή, ίσως και στις προσεχείς ημέρες.

Οι επόμενες μέρες φαίνεται να είναι πολύ κρίσιμες, διότι το κράτος με την ανοχή και τη συνενοχή της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, με αφορμή έναν ιό, έκλεισε τις Εκκλησίες, παροπλίζοντας το μεγαλύτερο όπλο μας που δεν είναι άλλο από την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και την ελεύθερη άσκηση των θρησκευτικών και λατρευτικών καθηκόντων του λαού μας.

Ας αναρωτηθούμε τώρα, πριν να είναι αργά, ο κλήρος και πιστοί Ορθόδοξοι Έλληνες Χριστιανοί, ποιος θέλει τις Εκκλησίες μας κλειστές; Ο Χριστός ή ο διάβολος; Ας ξυπνήσουμε επιτέλους. Ο Θεός να μας ελεήσει και να μας φωτίσει πριν να είναι πολύ αργά.

Α.Δ.

Κοινοποίηση άρθρου:
Κατηγορία: Άγιοι, Άγιος Παΐσιος, Άγιος Πατροκοσμάς, Εθνικά Θέματα, Νέα, Ομολογία Πίστεως, Πνευματική Ζωή

Σχετικά άρθρα