Μενού Κλείσιμο

Η θέση και ο ρόλος της Γυναίκας ~ Δημήτριος Παναγόπουλος

Η γυναίκα είναι για το σπίτι, για την ανατροφή των παιδιών. Τί θα πεί γυναίκα πρωθυπουργός ή γυναίκα βουλευτίνα; Δεν υπάρχουν άξιοι άνδρες; Δεν υπογράφει και δεν ευλογεί ο Θεός αυτά τα πράγματα. Βγάλαμε τη γυναίκα έξω από το σπίτι. Και τί κατορθώσαμε; Αυξήσαμε τα διαζύγια και η γυναίκα δεν κάνει παιδιά, γιατί δεν έχει χρόνο να τα αναθρέψει ή αν κάνει, τα αφήνει αδιαπαιδαγώγητα.

Ο Θεός έκανε τη γυναίκα, για να γίνει βασίλισσα στο σπίτι της και αυτή θέλησε να γίνει βασίλισσα στον κόσμο. Έτσι όμως, θα χάσει την αιωνιότητα…

Πηγή: ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ

Δημήτριος Παναγόπουλος Ιεροκήρυκας (✞ 13 Φεβρουαρίου 1982)

Υ.Γ. Ο αείμνηστος ιεροκήρυκας Δημήτριος Παναγόπουλος υπήρξε ένας άοκνος εργάτης του Ευαγγελίου με πλήθος καταπληκτικών ομιλιών και συγγραμμάτων. Χωρίς σπουδές και τίτλους, έχοντας όμως το σπουδαίο χάρισμα του λόγου και κυρίως την πλουσιότατη Χάρη του Κυρίου μας που τον επεσκίαζε και τον καθοδηγούσε, βοήθησε πλήθος ανθρώπων να βρούν και να ακολουθήσουν την οδό της σωτηρίας. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν επεδίωξε να αναλάβει αυτήν την διακονία αλλά ο Ίδιος ο Χριστός τον επέλεξε και του την ανέθεσε.

Κοινοποίηση άρθρου:
Κατηγορία: Δημήτριος Παναγόπουλος, Μητέρα Πρόσεχε, Νέα, Περι αγωγής παιδιών, Περι γάμου

Σχετικά άρθρα