Μενού Κλείσιμο

Ο Μακαριστός Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης προφήτευσε την επιδημία του κορωναϊού

Είναι συγκλονιστικό το γεγονός πως ο Μακαριστός Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης είχε προφητεύσει και την επιδημία εξ Ανατολών εξαιτίας της αποστασίας μας…

“Θα πληρώσουμε πολύ ακριβά τον ψεύτικο πολιτισμό! Και το αισθανόμαστε μόνο, όταν ο θάνατος, ο τεχνικός θάνατος που προέρχεται από τον τεχνικό πολιτισμό, επισκέπτεται το περιβάλλον της οικογένειάς μας…”

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Όσιος Γέροντας Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης συντάρασσε πάντοτε τα πλήθη των πιστών Χριστιανών με τις πύρινες ομιλίες του όχι μόνον εξαιτίας της ρητορικής του ικανότητος αλλά κυρίως λόγω του ομολογιακού χαρακτήρα των λόγων του. Ο καθ’ όλα και από όλους σεβαστό Ιεράρχης εξέφραζε λόγο Πατερικό που αναπόφευκτα μπορεί να χαρακτηρισθεί ως «μάχαιρα δίστομος».

Διετέλεσε Μητροπολίτης Φλωρίνης και διακρίθηκε για την ανδρεία του και την παρρησία του να ελέγχει τα κακώς κείμενα αλλά και για την αγάπη και φροντίδα για την πνευματική κατάρτιση του ποιμνίου του. Ο λόγος του πάντα ζωντανός, πατερικός και απλοϊκός προσείλκυε και ωφελούσε πλήθη πιστών.

Να έχουμε την ευχή του.

Παρακαλούμε εγγραφείτε στο κανάλι μας για να παρακολουθήσετε τα βίντεο μας.
https://agiospatrokosmas.gr

Για να διαβάσετε τις Διδαχές του Αγίου Πατροκοσμά πατήστε εδώ

Για να διαβάσετε τις Προφητείες του Αγίου Πατροκοσμά πατήστε εδώ

Για να ωφεληθούν  περισσότερες ψυχές χρειαζόμαστε τη δική σας βοήθεια. Για να βοηθήσετε πατήστε εδώ

Για να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube και να παρακολουθείτε τα βίντεο μας πατήστε εδώ

Για να δείτε σε αποκλειστικότητα σε Παγκόσμια πρώτη προβολή βίντεο από την ημέρα της Αγιοκατατάξεως του Αγίου Παϊσίου, πατήστε εδώ

Κοινοποίηση άρθρου:
Κατηγορία: Άγιοι, Εθνικά Θέματα, Νέα, π. Αυγουστίνος Καντιώτης, Περί μετανοίας, Πνευματική Ζωή, Προφητείες

Σχετικά άρθρα