Μενού Κλείσιμο

O παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, εκπληρώνει το τάμα του στον Πανορμίτη της Σύμης!

Το παλικάρι μας, ο παραολυμπιονίκης μας Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, εκπλήρωσε το τάμα του, κολυμπώντας 25 ναυτικά μίλια από τη Ρόδο έως τον Αρχάγγελο Μιχαήλ τον Πανορμίτη της Σύμης!

Με απερίγραπτη χαρά και γαλήνη στην ψυχή αποτυπωμένη στο πρόσωπο του, ο χρυσός μας Παραολυμπιονίκης, κατέθεσε στην εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ της Ιεράς Μονής του Πανορμίτη Σύμης το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Μεξικό το 2017!

Τον υποδέχτηκαν εκατοντάδες κάτοικοι του νησιού, ανάμεσα τους, ο Μητροπολίτης Σύμης, Χάλκης, Καστελλορίζου και Τήλου κ. Χριστόφορος, που του απένειμε την ύψιστη τιμή, τον Σταυρό του Πανορμίτη!

Την ώρα της τιτάνιας προσπάθειας , η Τουρκία προχώρησε σε απαράδεκτη προκλητική ενέργεια, καθώς ακταιωρός της παραβίασε τα ελληνικά χωρικά ύδατα και παρενόχλησε ανοικτά της Ρόδου, τον Παραολυμπιονίκη μας.Που πάτε ορέ τουρκαλάδες και τα βάζετε με τον Πανορμίτη; Μαύρο φίδι που σας έφαγε!

Χρόνια φωνάζαμε, μην βλέπετε τουρκικά σίριαλ, μην πέφτετε στην παγίδα της τουρκικής προπαγάνδας, γιατί ”ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του’ και όπως μας έχει φανερώσει ο Πατέρας του Γένους μας Άγιος Πατροκοσμάς , δεν αργεί η ώρα που οι Τούρκοι ύπουλα θα μας επιτεθούν.

Εμείς όμως δεν τους φοβόμαστε γιατί όπως μας φανέρωσε ο Άγιος Παΐσιος, οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους και αυτή θα είναι η τελευταία επιθετική τους ενέργεια εναντίον της Ελλάδας.

Οι Τούρκοι «θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Ασίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον επερχόμενο Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο….

Να έχουμε την ευχή και τις πρεσβείες του ένδοξου Πανορμίτη, του Πατέρα του Γένους μας, Αγίου Πατροκοσμά και του Προστάτη της γενιάς μας, Αγίου Παϊσίου!!!

Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν!

Πηγή: https://choratouaxoritou.gr

 

Κοινοποίηση άρθρου:
Κατηγορία: Άγιοι, Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ, Ωφέλιμα

Σχετικά άρθρα