Μενού Κλείσιμο

«…ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!» Π. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ

Η ώρα του Θεού έρχεται ! Δέν θα προλάβουν…η συγκλονιστική μαρτυρία για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες από την κόρη του αγιασμένου γέροντα π. Ιωάννη Καλαΐδη…

Ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση πως μέσα στο επόμενο εξάμηνο, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο θα παραλάβουμε τις νέες ταυτότητες ή για να το θέσουμε ορθότερα, θα θελήσουν να μας επιβάλλουν τις νέες ταυτότητες, μετά από αυτά τα δύο χρόνια που με αφορμή την πανδημία, κατέλυσαν το Σύνταγμα και κάθε ατομική ελευθερία!
Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, διότι εδώ και χρόνια περιμένουμε αυτή την εξέλιξη και ήρθε η ώρα που ο Κύριος θα διασκεδάσει τις βουλές τους, όχι επειδή εμείς το αξίζουμε, άλλα γιατί θα μιλήσουν τα αίματα των μαρτύρων μας και των προγόνων μας!

Για πρώτη φορά στο φως μια συγκλονιστική μαρτυρία για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες από την κόρη του π. Ιωάννη Καλαΐδη, ο οποίος εκοιμήθη στις 4/8/2009.

Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης: «Παιδιά μου, εγώ φεύγω, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί ο καλός Θεός άκουσε, όχι εμένα τον «τελευταίο» που ευχόμουνα γι΄ αυτό το θέμα, αλλά πολλοί προσεύχονταν γι΄ αυτό το θέμα και ο Θεός έδωσε Έλεος..!

Να ξέρετε, ότι όταν θα έρθει εκείνη η ώρα για να δώσουν την ταυτότητα, μην βιαστείτε να την πάρετε!
Θα επέμβει ο Θεός, θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης και μαζί με την Ελλάδα, ( γιατί για την Ελλάδα θα γίνει αυτή η χάρη απ’ το Θεό), θα σωθούν και άλλοι λαοί που ήταν έτοιμοι και αυτοί να πάρουν αυτήν την ταυτότητα και να χαθούν εκατομμύρια αθώες ψυχές.»

Ακούστε την μαρτυρία:

++++++++++++++++++++++++

Σε άλλη μαρτυρία του κ. Μιλτιάδη Τσεσμετζή, εκπαιδευτικού, αναφέρεται :

«Το 2004 κατά την διάρκεια δύο επισκέψεων που κάναμε στον παπά-Γιάννη, αυτός μας μίλησε για την Κωνσταντινούπολη. Μας είπε ότι όταν επισκέφθηκε τον Όσιο πατέρα Παΐσιο στο μοναστήρι της Σουρωτής, ο τελευταίος του είπε :

«Πάτερ Ιωάννη, πλησιάζει ο καιρός που θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη».

Ο Παππούλης μας είπε πως :

«Οι Ρώσοι θα πάρουν την Πόλη και θα μας την δώσουν γιατί θα πιστέψουν ότι έτσι τους συμφέρει.

Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική. Τότε θα συναινέσουν οι Ευρωπαίοι να μας δοθεί η Πόλη από τους Ρώσους. Πριν γίνει αυτό το μεγάλο κακό στην Αμερική, οι Ευρωπαίοι δεν θα συναινούν….»».

[Από το βιβλίο +Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπά – Γιάννης), (1925 – 2009), Σελ.141 -142) Σελ. 86)]

—————–

Πολλές φορές μας μιλούσε ο Παππούλης για την προσευχή και τη δύναμή της. Η προσευχή συνήθιζε να λέει πως είναι η συνομιλία του ανθρώπου με το Θεό και ο Θεός την έχει δώσει σε όλους, φτωχούς και πλούσιους.

Επέμενε πολύ στην αδιάλειπτη προσευχή.
Συνήθιζε να λέει:

Συνεχώς να προσεύχεσθε. Μέρα και νύχτα διαρκώς να λέτε “Κύριε, Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ελέησόν με” ή “Υπεραγία Θεοτόκε, σώσον ημάς”.
Είναι μικρή προσευχή, αλλά έχει πολλή χάρη κι ευλογία. Να έχετε πάντοτε την ευχή, ώστε να βρίσκεσθε κοντά στο Θεό και να μην κάνετε αμαρτωλές σκέψεις.

Συγγενικό πρόσωπο του Παππούλη μας εξιστόρησε πως παρουσιάστηκε η ίδια η Παναγία στον παπα-Γιάννη μετά από πολύωρη προσευχή σ’ αυτήν.
Πιο συγκεκριμένα, ο πατήρ Ιωάννης αναφέρθηκε σ’ αυτήν την εμφάνιση με δάκρυα και λυγμούς ως εξής:

«Κάποιο βράδυ, μετά από πολύωρη προσευχή με κομποσκοίνι, καθώς έλεγα την καρδιακή προσευχή “Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ελέησόν με” και το “Υπεραγία Θεοτόκε, σώσον ημάς” και τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας, ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μου η Υπεραγία Θεοτόκος, απαστράπτουσα σε ουράνιο φως και ευωδιάζοντας.

Εγώ σάστισα από το δέος, ενώ η Παναγία είπε σε εμένα, τον ελεεινό κι ανάξιο ιερέα, τα εξής:
Πάτερ Ιωάννη, εσύ και οι άλλοι λειτουργοί του Υψίστου να με επικαλείστε κάθε στιγμή και θα προστρέχω πάντοτε προς βοήθειά σας.

Ακόμη μου ανέφερε ζητήματα που αφορούσαν εμένα ή την οικογένειά μου. Και όπως απροσδόκητα παρουσιάστηκε η Μητέρα μας, έτσι και χάθηκε και έσβησε το όραμα που έζησα. Αυτά με αξίωσε να ζήσω η Παναγία μας και με προέτρεψε κι εμείς όλοι να την επικαλούμαστε, ώστε να προστρέχει γοργοϋπήκοος πάντοτε προς βοήθειά μας».

Αυτά τα εκμυστηρεύτηκε στο συγγενικό πρόσωπο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης, ο ταπεινός αυτός λευίτης του Κυρίου Ιησού Χριστού και της Παναγίας.

 

Κοινοποίηση άρθρου:
Κατηγορία: Άγιοι, Ηχητικά, Θαύματα, Νέα, π. Ιωάννης Καλαΐδης, Πνευματική Ζωή, Πολυμέσα, Προφητείες, Ωφέλιμα

Σχετικά άρθρα