Μενού Κλείσιμο

Το ΜΠΑΜ της Αθήνας! Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου

Η ισχυρή σεισμική δόνηση που έπληξε στις 19 Ιουλίου 2019 την περιοχή της Αθήνας και ενώ σε γενικές γραμμές δεν αναφέρθηκαν ζημιές, είχε ως αποτέλεσμα να πέσει ο Σταυρός του Ιερού Ναού της Αγίας Παντάνασσας των Αθηνών στο Μοναστηράκι, αλλά και του Ιερού Ναού της Αγίας Ειρήνης στην οδό Αιόλου. Για κάποιους ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

                         ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

 Έπεσε ο Σταυρός από την Παντάνασσα την παλαιότερη Εκκλησία των Αθηνών και από την Αγία Ειρήνη που βρίσκεται επίσης στο κέντρο της Αθήνας! Από τότε βλέπουμε πως οι εστίες πολέμου έχουν αυξηθεί, ενώ στις μέρες μας έχουμε και μάχες πόλεων σε δυο ακριτικά νησιά μας, δηλαδή η ειρήνη φαίνεται πως απομακρύνεται εν τάχει…

Η γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου (+2002) από τα Καλομόδια της Άρτας, ασκήτρια μέσα στον κόσμο και σκεύος εκλογής του Κυρίου από την παιδική της ηλικία, μας προειδοποιεί από το 1997 μιλώντας πιο αποκαλυπτικά από άλλες μαρτυρίες, για το ΜΠΑΜ της Αθήνας! Αυτό, με μεγάλη Θεολογική ακρίβεια, λέει η γερόντισσα Λαμπρινή, δεν γίνεται από τον Χριστό σαν άνθρωπο, παρά το ότι οι άνθρωποι αδιαφορούν γι’ αυτόν και περιφρονούν τον νόμο Του. (Επαίσχυντα νομοσχέδια, εκτρώσεις, gay ρride, καρναβάλια κλπ.)

Ο μακαριστός Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης, σε προφητική ομιλία που έγινε πριν 30 χρόνια περίπου, όπως θα τον ακούσουμε στο βίντεο αναφέρει: “Σε μια νύχτα, σε μια μέρα θα αδειάσει η Αθήνα! Έρημος ο τόπος και όλοι έξω στα χωράφια, λόγω της πείνας θα σκοτώνονται για μια πατάτα”.

Επίσης, ο πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, μίλησε για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα και είπε ότι αυτός θα γίνει για πνευματικούς λόγους, ενώ κάποιοι στοργικά, συμβουλεύουν όσους έχουν τη δυνατότητα να ετοιμάσουν τα πατρικά σπίτια στα χωριά των προγόνων μας, που τα τελευταία χρόνια είναι αλήθεια, έχουν μαραζώσει, αλλά θα γεμίσουν και πάλι με ζωή και θα σώσουν πολλούς.

Η Γερόντισσα Λαμπρινή μάλιστα αναφέρει πως τα χωριά της Ηπείρου θα φιλοξενήσουν πολλούς Έλληνες που θα έρθουν από το Νότο, λόγω των γεγονότων.

Είναι καλό όμως να γνωρίζουμε πως οι προφητείες δίδονται από τους Αγίους μας για να μην γίνουν! Αυτό είναι το νόημα της προφητείας, όπως μας το εξηγεί ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, το καύχημα των Ορθοδόξων:

«Επειδή λοιπόν πολλά από τα επερχόμενα δεινά δεν τα βλέπουμε εμείς οι στα χαμηλά βαδίζοντες, οικονόμησε η χάρη του Θεού, τους Αγίους προφήτας, σαν από υψηλό τόπο της προφητείας στεκομένους, την επικείμενη να έλθει σ΄ εμάς οργή του Θεού από μακριά προμηνύοντας, να αποκρούσωμε την θεήλατο πληγή. Έχοντας επαναφέρει έγκαιρα δια της μετανοίας, και έχοντας ανορθώσει την πεσμένη μας ψυχή».

Καλή μετάνοια και καλό αγώνα! Ο Άγιος Πατροκοσμάς ο Αιτωλός ο πατέρας τους Γένους μας να είναι μαζί μας!

Παρακολουθείστε το Βίντεο:

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Η Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου (+2002) από τα Καλομόδια της Άρτας, ασκήτρια μέσα στον κόσμο και σκεύος εκλογής του Κυρίου από την παιδική της ηλικία, είχε συχνά επισκέψεις του Κυρίου που τη διαφώτιζε και την καθοδηγούσε. Της πρωτο-εμφανίσθηκε με αρχιερατική αμφίεση τότε που ήταν 8 ετών και προσπαθούσε να καταλάβει το ευαγγέλιο. Της απεκάλυπτε επίσης, ο Κύριος, τι σημαντικό θα συμβεί στο μέλλον, ώστε να είναι προετοιμασμένη αυτή η ίδια αλλά και όλοι όσοι θα την άκουγαν με πίστη.

Ο λόγος του Κυρίου από τη γερόντισσα έρχεται άμεσα από αυτό το βίντεο και μιλάει πιο αποκαλυπτικά από άλλες μαρτυρίες, για το ΜΠΑΜ της Αθήνας. Αυτό, με μεγάλη Θεολογική ακρίβεια, λέει η γερόντισσα Λαμπρινή, δεν γίνεται από τον Χριστό σαν άνθρωπο, παρά το ότι οι άνθρωποι αδιαφορούν γι’ αυτόν και περιφρονούν τον νόμο Του.

Έτσι μας διδάσκει να μην επιθυμούμε την καταστροφή των (κατά τη γνώμη μας) κακών και αμαρτωλών ανθρώπων, αλλά να ευχόμεθα υπέρ αυτών όπως έκανε ο Ίδιος υπέρ των σταυρωτών Του. Συγχρόνως, όμως, ο Κύριος είναι και Θεός τέλειος και διοικεί και κρίνει αγγέλους και ανθρώπους με τον δίκαιο και αιώνιο πνευματικό νόμο Του.

Το Μπαμ της Αθήνας είναι μια (μερική) κρίση του Θεού, που θα έχει και θετικά αποτελέσματα, καθώς ακολουθούν πολεμικά παγκόσμια γεγονότα και πρέπει οι άνθρωποι να μεταβούν στην ύπαιθρο για να τραφούν. Ο Θεός προνοεί σοφά, από την αρχή της Δημιουργίας, για τα δημιουργήματά Του, γιατί είναι Παντογνώστης: «γνωστά απ’ αιώνος εστί τω Θεώ πάντα τα έργα Αυτού». (Πράξεις 15:18). Ο Χριστός, γνωρίζοντας ότι θέλει να Τον ρωτήσει η γερόντισσα, καθυστερούσε, κάνοντας ότι θέλει να δει μέσα το σπίτι της, μέχρι να το θυμηθεί και να Τον ρωτήσει.

Ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος μίλησε επίσης για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα, και ότι αυτός θα γίνει για πνευματικούς λόγους: https://youtu.be/MinwZQl2rtc Εδώ όμως η γερόντισσα Λαμπρινή μιλάει λεπτομερέστερα: Δεν θα μπορούν οι άνθρωποι να μείνουν πλέον στην Αθήνα… γιατί θα «βρωμίσει».

Η επιμέλεια είναι του Αγιορείτη Μοναχού Λεοντίου. Το βίντεο τραβήχτηκε το 1997 και το άτομο που πήρε ευλογία για να την βιντεοσκοπήσει σήμερα είναι Μοναχός στα Καυσοκαλύβια Αγίου Όρους.

Πηγή: www.imdleo.gr

Παρακαλούμε εγγραφείτε στο κανάλι μας για να παρακολουθήσετε τα βίντεο μας

Κοινοποίηση άρθρου:
Κατηγορία: Άγιος Πατροκοσμάς, Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου, Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, Νέα, π. Αυγουστίνος Καντιώτης, Περί μετανοίας, Προφητείες

Σχετικά άρθρα