Μενού Κλείσιμο

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ

Η χαρά όλων ήταν πραγματικά απερίγραπτη, όταν μέσα στο καυτό λιοπύρι και την παρατεταμένη ανυδρία, έβλεπαν να τρέχει από την υδροφόρα άφθονο νερό μέσα στις δεξαμενές τους. Αναπάντεχη χαρά τους δώσαμε , επίσης , όταν τους είπαμε ότι θα μπορούσαν να γεμίσουν από το περίσσευμα της υδροφόρας τα μπιτόνια που είχαν μαζί τους και να πάρουν το νερό στα σπίτια τους.

Κάποια από τα μικρά παιδιά που βρίσκονται στον χώρο της διαμονής, τόλμησαν και μπήκαν κάτω από το σημείο της υδροφόρας, εκεί από όπου έτρεχε το νερό, κάνοντας ένα ιδιότυπο “ντουζ”. Ο τόπος γέμισε από αυθόρμητα παιδικά παιχνίδια και φωνές ενώ το υπαίθριο “ντουζ” έμοιαζε, τελικά, περισσότερο με λασπόλουτρο.

Σε κάποιο χωριό που δεν υπήρχε δεξαμενή φύλαξης του νερού, γεμίσαμε τα βαρέλια και τα μπιτόνια των κατοίκων.

Μητροπολίτης Μαδαγασκάρης Ιγνάτιος.

«Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τά έθνη, βαπτίζοντες αυτούς

εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος».

Η ιστοσελίδα μας “Άγιος Πατροκοσμάς”, αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα των παραπάνω λόγων του Κυρίου, αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να υποστηρίζει την Ορθόδοξη Εξωτερική Ιεραποστολή της νήσου Μαδαγασκάρης. Με την χάρη του Θεού και τις άοκνες προσπάθειες του Πανιερώτατου Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου, το ιεραποστολικό έργο έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και συνεχώς εξαπλώνεται. Συνεχώς νέα πρόσωπα προσέρχονται στην Ορθοδοξία και γίνονται μέλη της Εκκλησίας του Χριστού διά του Μυστηρίου του Βαπτίσματος.  Επειδή όμως πάντοτε οι ανάγκες της Ιεραποστολής είναι μεγάλες, σε έμψυχο και άψυχο υλικό, ευχόμαστε ο Ισαπόστολος μας Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, να πρεσβεύσει να γεννηθούν και άλλοι Ιεραπόστολοι και εθελοντές που θα βοηθήσουν αυτό το θεάρεστο έργο.

Για να διαβάσετε περισσότερα για το τεράστιο έργο που συντελείται στη νήσο Μαδαγασκάρη πατήστε εδώ.

Για να ωφεληθούν  περισσότερες ψυχές χρειαζόμαστε τη δική σας βοήθεια. Για να βοηθήσετε πατήστε εδώ

Για να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube και να παρακολουθείτε τα βίντεο μας πατήστε εδώ

Για να δείτε σε αποκλειστικότητα σε Παγκόσμια πρώτη προβολή βίντεο από την ημέρα της Αγιοκατατάξεως του Αγίου Παϊσίου, πατήστε εδώ

Κοινοποίηση άρθρου:
Κατηγορία: Νέα, Ορθόδοξη Ιεραποστολή

Σχετικά άρθρα