Μενού Κλείσιμο

«Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος – Πως να διαχειριστούμε τα παγκόσμια γεγονότα που είναι προ των πυλών»

«Οι Τούρκοι θα φύγουν, αλλά θα ξανάρθουν πάλι και θα φθάσουν ως τα Εξαμίλια. Στο τέλος θα τους διώξουν εις την Κόκκινη Μηλιά. Από τους Τούρκους το 1/3 θα σκοτωθεί, το άλλο 1/3 θα βαπτιστεί και μονάχα το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά.

Όταν δείτε το χιλιάρμενον στα ελληνικά ύδατα, τότε θα λυθεί το ζήτημα της Πόλης. Από τα τρία μπουγάζια στενά, Κρα, Κράψη και Μουζίνα, θα περνούν πολλά στρατεύματα για την Πόλη. Καλόν είναι τα γυναικόπαιδα να βγουν στα βουνά. Θα σας ρωτούν αν είναι μακρυά η Πόλη, εσείς να μη λέτε την αλήθεια, διότι θα σας κακοποιήσουν. Θα υπάρξει ουδετερότητα της Ελλάδας κατά την τριήμερη σύγκρουση στην Πόλη.

Στην Πόλη θα χυθεί αίμα τριχρονίτικο δαμάλι θα πλεύση”.

Τα παραπάνω λόγια είναι του Πατέρα του Γένους του Ελλήνων του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του Ισαπόστολου, Ιερομάρτυρα, Εθνομάρτυρα, Μέγα Διδάχου, Θαυματουργού και Προφήτη του Γένους μας και να είμαστε βέβαιοι πως θα πραγματοποιηθούν μέχρι κεραίας.

Τώρα που έρχονται, που μυρίζουν τα πολεμικά και τα σεισμικά γεγονότα, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, μας συμβουλεύει με ποιον τρόπο θα μπορέσουμε να τα αντιμετωπίσουμε.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Κοινοποίηση άρθρου:
Κατηγορία: Άγιοι, Βίντεο, Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, Νέα, Πολυμέσα

Σχετικά άρθρα