Μενού Κλείσιμο

«Ορθόδοξη Ιεραποστολή στη νήσο Μαδαγασκάρη»

“Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τά έθνη, βαπτίζοντες αυτούς

εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος”.

Η ιστοσελίδα μας www.agiospatrokosmas.gr αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα των παραπάνω λόγων του Κυρίου, αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να υποστηρίζει την Ορθόδοξη Εξωτερική Ιεραποστολή της νήσου Μαδαγασκάρης. Με την χάρη του Θεού και τις άοκνες προσπάθειες του Πανιερώτατου Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου, το ιεραποστολικό έργο έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και συνεχώς εξαπλώνεται. Συνεχώς νέα πρόσωπα προσέρχονται στην Ορθοδοξία και γίνονται μέλη της Εκκλησίας του Χριστού διά του Μυστηρίου του Βαπτίσματος.  Ευχόμαστε ολόψυχα ο Κύριος να ευλογεί αυτό το σπουδαίο έργο, να χαρίζει δύναμη σε όλους τους φίλους της Ιεραποστολής, κληρικούς και λαϊκούς, που είτε με την παρουσία τους στη Μαδαγασκάρη, είτε προσφέροντας τις υπηρεσίες τους από τα μετόπισθεν, να αγκαλιάζουν με ακόμη μεγαλύτερη θέρμη, το μεγάλο έργο της Εκκλησίας που πραγματοποιείται εκεί.

Επειδή όμως πάντοτε οι ανάγκες της Ιεραποστολής είναι μεγάλες, σε έμψυχο και άψυχο υλικό, ευχόμαστε ο Ισαπόστολος μας Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, να πρεσβεύσει να γεννηθούν και άλλοι Ιεραπόστολοι και εθελοντές που θα βοηθήσουν αυτό το θεάρεστο έργο.

Πατήστε εδώ για να διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το μεγάλο έργο που συντελείτε στη Μαδαγασκάρη και γνωρίστε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε.

 

Κοινοποίηση άρθρου:
Κατηγορία: Νέα, Ορθόδοξη Ιεραποστολή, Περί ελεημοσύνης

Σχετικά άρθρα